Madras Til Elevationsseng

Tromsø Fusion Elevation (Sand) – 90×200 cm.

17,999.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 8808301159456548 Kategori:

Generelt
Elevationsseng 90×200 cm.
Produceret i: Danmark.
Farve: Sand og Antracit.
Totalhøjde: ca. 64 cm.
Sengeben: 19 cm.
Elevationsbunde: 20 cm.
Springmadrasser: 18 cm.
Topmadras(ser): 7 cm.
Motor: LINAK TD5.
Elevationslameller: 28 stk.
Justerbare: 5 stk.
Hæve-/Sænkefunktion: Hoved- og Fodende.
Hovedende: Op til 65 grader.
Fodende: Op til 45 grader.
Trådløs Fjernbetjening: Inkluderet.
LED lys under bunden til oplysning m.m. samt mulighed for tilkobling til Smartphone via Bluetooth.
Garanti
15 års fabriksgaranti imod ramme- og fjedrebrud.
5 års garanti på motor og fjernbetjening.
Trærammen er FSC Certificeret.
Alle tekstiler er Oeko Tex Certificeret.

Opbygning
Elevationsbund
Træramme (Højde): 20 cm.
Materiale: Massivt FSC certificeret svensk fyrretræ.
Elevationslameller: 28 stk.
Bolster: Møbeltekstil.
Fodstopper: Inkluderet.
Sidebremse m. opbevaringslomme: Inkluderet.
Springmadras
Vendbar med 220 pocket fjedre pr. m2.
Komfortzoner: 7.
Polstring: 25 mm. skum.
Bolster: Møbelstof med kuvertsyning.
Antiskrid: Indbygget.

Topmadras
Komfort Topmadras
Totalhøjde: ca. 70 mm.
Kernehøjde: 60 mm.
Materiale: Skum + Latex.
Fusion er latex-infused skum.
Aftageligt og vaskbart betræk med indbygget antiskrid.
%%%
Tromsø Elevation 90×200 cm.
Moderne elevationsseng 90×200 cm. produceret i Danmark.
Støjsvag og kraftfuld LINAK TD5 motor med trådløs fjernbetjening og mulighed for tilkobling til Smartphone (via Bluetooth) sørger for effektiv elevation af såvel hoved- som fodende.
Vendbar springmadras med 220 pocket fjedre pr. m2, 7 komfortzoner og 25 mm. skumpolstring sørger for en unik komfortoplevelse.
Valgfri topmadras med 60 mm. latex eller 60 mm. flow skum.
Tromsø Elevation er både komfort- og udseendesmæssigt én af vores bedste og mest eksklusive serier af elevationssenge. Sengen adskiller sig ud fra mængden qua den høje elevationsbund (20 cm.), der ikke “bare” bringer æstetiske fordele med sig, men også bidrager positivt til sengens levetid og overordnede stabilitet.
Trærammen, sengens fundament, er udarbejdet i massivt FSC certificeret fyrretræ. Lamelbunden med de 28 elevationslameller er monteret inde i trærammen, imens den holdbare LINAK motor er monteret direkte under lamelbunden. Dette resulterer i en hurtig og effektiv elevation af såvel hoved- som fodende.
Ovenstående sørger for, at alle de praktiske funktioner ved din nye elevationsseng fungerer til UG. Den gode nattesøvn – herunder selve komforten og støtten – stammer derimod fra den vendbare springmadras. Springmadrassen ved Tromsø Elevation er med 220 intelligent pocket fjedre pr. m2 inddelt i 7 komfortzoner. At fjedrene kaldes “intelligent” skyldes at de qua deres fleksibilitet er i stand til at tilpasse sig den enkelte brugers vægt og trykpunkter. I kombination med komfortzonerne sørger fjedrene således for, at din krops primære trykpunkter får den mest markante støtte og aflastning. Hver enkelt fjeder fungerer som et individuelt støttepunkt, hvilket resulterer i en enormt fleksibel madras, der yder en differentieret støtte til kroppen, hvor din rygsøjle altid vil ligge i vandret position, til trods for at du ganske naturligt belaster enkelte zoner mere end andre (fx. zonerne omkring skuldrene og lænden).
Springmadrassen er polstret med 25 mm. skum, der ligeledes bidrager positivt til det høje komfortniveau. Herudover er den betrukket med en slidstærk møbeltekstil med kuvertsyning og indbygget antiskrid.
Valg af fasthed – vi anbefaler:
Medium – hvis du vejer under 70 kg.
Fast – hvis du vejer mellem 70 kg. og 95/100 kg.
Xtra Fast – hvis du vejer over 100 kg.
Topmadrassen
Valgfri topmadras inkluderet.
60 mm. åndbar latex eller 60 mm. blødt flow skum.
Behageligt og vaskbart betræk med naturlige plantefibre.
Som topmadras ovenpå vores Tromsø Elevation 90×200 har du frit valg imellem to modeller – en med 60 mm. latex og en med 60 mm. flow skum. Valget af topmadras er meget individuelt og afhænger i høj grad af personlige præferencer; derfor får du valget imellem to kvalitets topmadrasser, således du kan vælge den finish på din nye seng, der harmonerer bedst med dig og dine præferencer.
Hvis du foretrækker en forholdsvis fast og åndbar topmadras, så bør du vælge latex topmadrassen. Latex yder således en progressiv komfort, hvor materialet “skubber igen” i stedet for at give efter. Dermed vil du bevare en jævn overflade på sengen, selv når du ligger i den. Én af de helt store fordele ved latex er, at materialet ikke optager din kropsvarme, men i stedet leder det væk fra madrassen.
Hvis du omvendt foretrækker en forholdsvis blød topmadras, så bør du vælge vores flow topmadras. Flow skum er således et blødt materiale, der former sig efter din krop. Du vil altså synke ned i denne model, der nærmest “omfavner dig”, når du ligger dig i sengen.