Madras Til Elevationsseng

Fast (Levering: 4-6 uger)

6,490.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 8808301480913918 Kategori:

Generelt
Latexmadras 160×200 cm.
Samlet madrashøjde: ca. 20 cm.
Kernetykkelse: 18 cm.
Velegnet til brug i bl.a. kontinental senge, sengerammer og elevationssenge.
Produceret i: Belgien.
Certifikater
Oeko-Tex Standard 100 Certificeret.
Certified by Euro-Latex.
LGA Approved.

Latexkernen
Materiale: 100% latex.
80% naturlatex + 20% syntetisk latex.
Perforeret latex for ekstra åndbarhed og fleksibilitet.
Kernekvalitet (Densitet): 65 kg/m3 (Medium) & 70 kg./m3 (Fast).
Komfortzoner: 7.
Madrashårdhed: Vælg imellem Fast & Medium.

TENCEL Betræk
Aftageligt og vaskbart TENCEL cover (60 grader).
Naturligt, åndbart og varme- samt fugtafledende.
Tåler ikke tørretumbling.
%%%
Megal Latex 160×200 cm.
18 cm. åndbar og allergivenlig latexkerne.
Inddelt i 7 komfortzoner ud fra kroppens primære trykpunkter.
Vælg mellem flere fastheder.
Naturligt TENCEL betræk.
Velegnet til alt lige fra elevationssenge til sengerammer.
Mangler du en allergivenlig og åndbar madras til din dobbeltseng? Så er vores komfortable Megal Latex måske lige det, du søger. Her får du en suveræn madras, der med sin perforerede latexkerne, 7 komfortzoner og naturlige betræk kan opgradere din nattesøvn og forbedre din søvnkvalitet.
Megal Latex er opbygget med en 18 cm. madraskerne i perforeret latex med 7 komfortzoner, der sikrer en optimal støtte af din krop – dér hvor du har brug for det. Gennem komfortzonerne har vi tilpasset støtten, så den harmonerer med din krops primære trykpunkter som for eksempel skuldre, lænd og hofte. Latexmaterialet er kendt for at yde en progressiv støtte, og du får således her en behagelig madras med en relativ fast komfort, som sørger for, at din rygsøjle holdes i den sunde vandrette position. Latex materialet er desuden enormt fleksibelt og åndbart, og du vil således opleve en levende madras, der i nattens løb tilpasser sig dine bevægelser og dit kropstryk.
En af fordelene ved Megal Latex er madrassens effektive åndbare egenskaber. Her går det hele op i en højere enhed; den perforerede latexkerne og det naturlige tencel betræk er hver især stærke, når det kommer til åndbarhed – og i kombination bliver det helt suverænt. Madraskernen er perforeret med små huller ned gennem latexen, som gør materialet i stand til at lede kroppens varme naturligt væk fra sengen, så det ikke ophober sig i madrassen. Det behagelige sovemiljø understøttes ligeledes af det naturlige tencel betræk, der både er kendt for sin glatte og bløde struktur samt for sine åndbare varmetransporterende egenskaber.
Vores Megal Latex er en suveræn madrasløsning til din sengekonstellation, hvis du har behov for en sund og relativ fast støtte i en åndbar, kølende og allergivenlig madras.