Madras Til Elevationsseng

Fast (Levering: 3-4 uger)

2,890.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 8808300399481612 Kategori:

Generelt
Latexmadras 80×200 cm.
Samlet madrashøjde: ca. 18 cm.
Kernetykkelse: 16 cm.
Produceret i: Belgien.
Velegnet til brug i bl.a. kontinentalsenge, sengerammer og elevationssenge.
Certifikater
Oeko-Tex Standard 100 Certificeret.
Certified by Euro-Latex.
LGA Approved.

Materiale
Materiale: 100% latex.
80% naturlatex + 20% syntetisk latex.
Latexen er perforeret for ekstra åndbarhed.
Kernekvalitet (Densitet): 65 kg/m3 (Medium) & 70 kg./m3 (Fast).
Komfortzoner: 7.
Madrashårdhed: Vælg imellem Fast & Medium.

Betræk/Cover
Aftageligt og vaskbart TENCEL cover (60 grader).
100% naturligt (træfibre).
Naturligt, åndbart og varme- samt fugtafledende.
Tåler ikke tørretumbling.
%%%
Lux Latex 80×200 cm.
Luksus latexmadras med 16 cm. perforeret latex inddelt i 7 komfortzoner.
Progressiv støtte hvor materialet “skubber igen” i stedet for at give efter.
Den perforerede latexkerne bidrager til et sundt og behageligt sovemiljø året rundt.
Aftageligt og vaskbart TENCEL cover.
En latexmadras er det helt rette valg, hvis du søger en fleksibel og elastisk madras, der yder en sund støtte til kroppen samt sørger for at behageligt og tempereret soveklima året rundt. Latex yder en forholdsvis fast støtte, hvor materialet “skubber igen” i stedet for at give efter; dette resulterer i at din krop og i særdeleshed din rygsøjle vil forblive i vandret position natten igennem, uanset hvordan du vender og drejer dig. At kroppen ligger vandret er med til at forebygge og afhjælper rygsmerter m.m., der ellers typisk opstår, hvis man ligger for blødt eller synker uhensigtsmæssigt ned i sin madras/seng.
Komforten vil føles fast, men ingenlunde hård da latex som sagt er et elastisk og fleksibelt materiale. Det vil altså stadig være behageligt og komfortabelt at ligge på en latexmadras, til trods for at støtten beskrives som værende til den faste side, hvis man sammenligner med diverse former for trykaflastende skum.
Udover selve komforten og støtten, så er der også en anden helt klar fordel ved latex; materialets åndbarhed. Latex optager ikke din kropsvarme, men leder det derimod væk fra madrassen. Dette skyldes dels perforeringen (med huller igennem latexen, der sikrer konstant gennemstrømning af varme og luft) samt materialets naturlige åbne cellestruktur. På denne måde er man sikret en madras, der aldrig bliver for varm at ligge på.
Valg af fasthed – vi anbefaler:
Medium – hvis du vejer under 65/70 kg.
Fast – hvis du vejer over 65/70 kg.
Hvad er Tencel?
Tencel er et naturmateriale udvundet af træmasse, der kvases og laves til fibre, hvorefter det kan syes til en blød og behagelig tekstil. Materialet minder på mange måder om bomuld, da tencel også er kendt for sin bløde og glatte struktur. Dog er tencel langt bedre til at transportere fugt, hvorfor det er oplagt til brug i soveværelsesprodukter. Tencel coveret sørger dermed for ekstra åndbarhed og transportering af fugt som sved m.m., der qua betrækket ikke vil ophobe sig i madrassen. Dette sikrer dig en blød, komfortabel og tør overflade på vores Lux Latex året rundt.