Madras Til Elevationsseng

Cloud Silver (22 cm.) – 160×200 cm.

4,000.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 8808301987722442 Kategori:

Generelt
Skummadras 160×200 cm.
Totalhøjde: 22 cm.
Kernetykkelse: 20 cm.
Produceret i Belgien.
Garanti: 5 år.
Certifikater
Oeko-Tex Standard 100 Certificeret.

Materiale
Materiale: Komfortskum + Memory skum.
Opbygning: 16 cm. komfortskum + 4 cm. memory skum (indbygget topmadras).
Densitet (Komfortskum): 30 kg./m3.
Densitet (Memory Skum): 55 kg./m3.
Fasthed: Medium.
Velegnet til bl.a. sengerammer og elevationssenge.

Betræk/Cover
Aftageligt og vaskbart betræk (60 grader).
Åndbart qua de naturlige bambusfibre.
Tåler ikke tørretumbling.
%%%
Produktbeskrivelse:
Med vores Cloud Silver 160×200 cm. er du garanteret en suveræn komfortoplevelse samt en dyb og ergonomisk korrekt støtte, der vil hjælpe dig og dit velvære både nu og i fremtiden.
Cloud Silver er opbygget med en tyk skumkerne bestående af 16 centimeter højelastisk komfortskum samt 4 cm. trykaflastende memory skum på toppen. Denne opbygning sikrer dig en ideel støtte og komfort – hele natten igennem! Det trykaflastende memory skum former sig således efter din krop, hvilket betyder, at du får den helt rigtige støtte, der hvor din krop er mest udsat. Dette er blandt andet med til at afhjælpe muskel- og ledsmerter, som har for vane at opstå ved længere tids brug af en forkert og/eller dårlig madras.
Cloud Silver madrassens base bestående af højelastisk komfortskum er samtidig med til at give en langtidsholdbar madras, der ikke bliver for blød og ‘sætter’ sig efter et par års brug. Ydermere giver den faste base af komfortskum en optimal bevægelsesfrihed, hvor du ikke føler dig ‘fanget’ i den samme soveposition i løbet af natten. Normalt vender og drejer en person sig faktisk helt op til 50-60 gange i løbet af én nat; dette tør vi godt garantere ikke bliver et problem, når du sover på vores specialudviklede Cloud Silver madras. At du kan vende og dreje dig uden problemer betyder i bund og grund, at kroppen ikke skal bruge en masse unødvendige kræfter, hvilket i sidste ende resulterer i en mere sammenhængende og dyb søvnoplevelse.
Cloud Silver er desuden enormt fleksibel, hvilket gør den velegnet til brug i blandt andet elevationssenge og sengerammer. Ydermere er madrassen også oplagt som alternativ til en springmadras i en kontinental seng, hvor madrassen yder den primære støtte til kroppen.