Madras Til Elevationsseng

Cloud Silver (22 cm.) – 120×200 cm.

3,000.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 8808301555238570 Kategori:

Generelt
Skummadras 120×200 cm.
Totalhøjde: 22 cm.
Kernetykkelse: 20 cm.
Produceret i Belgien.
Garanti: 5 år.
Certifikater
Oeko-Tex Standard 100 Certificeret.

Materiale
Materiale: Komfortskum + Memory skum.
Opbygning: 16 cm. komfortskum + 4 cm. memory skum (indbygget topmadras).
Densitet (Komfortskum): 30 kg./m3.
Densitet (Memory Skum): 55 kg./m3.
Fasthed: Medium.
Velegnet til bl.a. sengerammer og elevationssenge.

Betræk/Cover
Aftageligt og vaskbart betræk (60 grader).
Åndbart qua de naturlige bambusfibre.
Tåler ikke tørretumbling.
%%%
Fast skummadras 120×200 cm. med indbygget topmadras.
Har du brug for en ny skummadras 120×200 cm. i god kvalitet, uden at prisen nødvendigvis er derefter? Så er vores Cloud Silver et fantastisk valg! Her får du således en 22 cm. tyk skummadras med indbygget topmadras til en favorabel pris, hvor alle kan være med.
Selvom prisen på Cloud Silver er lav, så er der ikke blevet gået på kompromis med kvaliteten. Skummadrassen er således udarbejdet med en 16 cm. tyk kerne af højelastisk komfortskum samt en indbygget topmadras med 4 cm. memory skum. Memory skummet i denne madras er identisk med det vi bruger i vores populære Visco AIR topmadras, hvilket sætter en tyk streg under kvaliteten af Cloud Silver.
Kombinationen af komfortskum i bunden og memory skum øverst er på mange måder rigtig favorabel. Der er således mange gode grunde til at have den faste base af komfortskum; udover at du får en sund støtte i dybden, så er det nemlig også med til at gøre madrassen langtidsholdbar, ligesom skummet også sørger for, at madrassen ikke bliver for varm i løbet af natten. Komfortskum optager nemlig ikke din kropsvarme, hvorfor du altid vil have god ventilation nederst.
Den indbyggede topmadras er som sagt med memory skum; memory skum er en trykaflastende skumtype, der former sig efter din krop ud fra din kropsvarme og din kropsvægt. Skummet følger altså dig og dine bevægelser i løbet af natten; dermed er du altid garanteret den helt rette støtte, uanset hvordan du vender og drejer dig.